Rask og god kremet pastarett med sopp, paprika og svinekjøttdeig. Denne nydelige pastaen er ferdig på under en halvtime, og oppskriften rekker til mange middager.
Ingredienser:
400 gram svinekjøttdeig
250 gram fersk fullkornspasta
150 gram sopp (små)
1/2 rødløk
1/2 snackspaprika
1 kartong Vita Mat
1-2 dl ekstra lett melk
2 eggeplommer
2 skiver lettere gulost
Salt
Pepper
Hvitløkspulver
Brun svinekjøttdeigen uten fett. Ha litt smør i en annen stekepanne, og ha i soppen. La den steke på høy varme i ca. 5 minutter. Dryss på salt. Ha i løk og paprika, og fres det i 2-3 minutter.
Bland Vita Mat og melk, og visp inn eggeplommene. Kok opp blandingen. Ha i osten, og la det smelte. Smak til med salt, pepper og hvitløkspulver. (Du trenger ganske mye)
Når sausen småkoker, og grønnsakene nærmer seg ferdig, kok pastaen etter anvisning på pakken. Fersk pasta trenger bare 3-4 minutter koking.
Sil av vannet, og bland alle ingrediensene.