Sukkerfri sjokolade- og peanøttkonfekt med kokos

Jeg er stor fan av bloggen til Linda Stuhaug. Hun har masse oppskrifter som passer godt for både minimager og andre som ønsker sukkerfrie, sunne oppskrifter. Denne oppskriften er inspirert av hennes oppskrift på Proteinrik nøtte- sjokoladekonfekt.

Jeg er elendig til å følge oppskrifter, så etter noen runder har jeg funnet «min» variant. Superkjapt å lage, og supert for å tilfredsstille søtsuget!

sjokonøttkonfekt

Ingredienser:
40 g peanøttmel eller 25 g kokosmel
15 g bakekakao
35 g tagatesse
1/4 ts salt
1/4 ts vaniljepulver eller noen dråper essens
35 g peanøttsmør
vann til passelig konsistens
Kokos eller hakkede nøtter til å rulle dem i

Bland sammen mel, kakao, tagatesse,salt og vaniljepulver. Rør inn peanøttsmør og spe på med vann. Det skal kun være nok vann til at deigen henger sammen. Ikke tilsett mer enn en spiseskje av gangen. Du skal kunne trille kuler av deigen, så den må ikke bli for bløt.

Trill kuler (ca. 15 stykk), eller små pølser. Rull i kokos eller nøtter.

Sett i kjøleskap i ca. 1-2 timer. Oppbevares kjølig.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s